Порядок денний Засiдання виконавчого комітету 22 грудня 2020

Засідання виконавчого комітету
Бiлоцеpкiвської міської ради

22 грудня 2020 року о 15.00 год.
великий зал виконавчого комітету
(3-й поверх)

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1.

Про план роботи виконавчого комітету Бiлоцеpкiвської міської ради на  2021 рік

Доповідає: ОЛІЙНИК Анна Олександрівна – керуючий справами виконавчого комітету міської ради

2.     

Про план діяльності виконавчого комітету Білоцерківської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік

Доповідає: ЗЕМЕЦЬКА Юлія Юріївна – начальник управління економіки міської ради

3.

Про відзначення загальнодержавних, релігійних Новорічно-Різдвяних свят у місті Біла Церква 

Доповідає: КОВАЛЬСЬКА Юлія Іванівна – начальник відділу культури і туризму міської ради

4.     

Про тарифи на ритуальні послуги

5.     

Про звіт департаменту житлово - комунального господарства Білоцерківської міської ради по роботі зі зверненнями громадян

6.     

Про затвердження складу комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості за адресою площа Соборна, 8/1 в м. Біла Церква

7.       

Про деякі питання щодо квартирного обліку

Доповідає: САВЧЕНКО Олег Іванович – директор департаменту житлово-комунального господарства міської ради

8.       

Про встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування населення

Доповідає: БЕРКУТ Марія Василівна - начальник відділу з питань торгово-побутового обслуговування населення і громадського харчування міської ради

9.       

Про присвоєння адреси об’єкту будівництва (житловому будинку) за заявою гр. Никорич О.О.

10.   

Про зміну адреси житлового будинку № 112-А по вул. Піщана друга в м. Біла Церква у зв’язку з його поділом на окремі об’єкти нерухомого майна

11.   

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Сучасна Єврооселя» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Гагаріна, 35/33)

12.   

Про розгляд заяви рекламного агентства  «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, 8)

13.   

Про розгляд заяви рекламного агентства  «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Сквирське шосе, навпроти будинку № 6)

14.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Сквирське шосе, 230)

15.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Сквирське шосе, 230 (конструкція № 2)

16.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами  (бульвар Олександрійський, 94 (конструкція № 1)

17.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, 94 (конструкція № 2)

18.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами  (бульвар Олександрійський, навпроти будинку № 47)

19.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами  (вул. Рибна, 10, в районі АЗС «ОККО» (конструкція  № 1)

20.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами  (вул. Рибна, 10, в районі АЗС «ОККО» (конструкція  № 2)

21.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, 20)

22.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, 23/1)

23.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, 89(конструкція № 1)

24.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, 89(конструкція № 2)

25.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, 98)

26.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, 125)

27.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Київська, 25, в районі АЗС «АМІС»)

28.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Київська, навпроти будинку № 48)

29.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, 36)

30.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, 46)

31.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, 48)

32.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, 53 А)

33.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами  (вул. Леваневського, 57)

34.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, 83)

35.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Олеся Гончара, 6)

36.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Сквирське шосе, 218)

37.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Сквирське шосе, навпроти будинку № 18)

38.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Сквирське шосе, навпроти будинку № 42)

39.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Сквирське шосе, навпроти будинку № 68)

40.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами  (вул. Сквирське шосе, навпроти будинку № 74)

41.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Ярослава Мудрого, 48)

42.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, 95)

43.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, 175)

44.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Водопійна, навпроти будинку № 22)

45.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Грибоєдова, 10 А)

46.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Грибоєдова, 28)

47.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Київська, 35, на зеленій розподільчій зоні)

48.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, 73)

49.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, 157 А, на зеленій розподільчій смузі)

50.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Некрасова, 47/1)

51.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Олеся Гончара, 10)

52.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Павліченко, 20)

53.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Привокзальна, 34)

54.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Сквирське шосе, 224)

55.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами  (вул. Сквирське шосе, навпроти будинку № 26)

56.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Ярослава Мудрого, 20)

57.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Ярослава Мудрого, 49)

58.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (проспект Князя Володимира, 5)

59.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (проспект Князя Володимира, 58 А)

60.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Сквирське шосе, навпроти будинку № 10)

61.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, 44/2)

62.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, 107)

63.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Грибоєдова, 49)

64.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Павліченко, 28)

65.   

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Привокзальна, 26)

Доповідає: ТЕРЕЩЕНКОВ Олександр Сергійович – начальник управління містобудування та архітектури міської ради

66.   

Про надання дозволу на отримання військовослужбовцями та членами їх сімей грошової компенсації за належне для отримання ними жиле приміщення

67.   

Про надання малолітньому Артем’єву Є.В. статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, та  захист його особистих прав

68.   

Про втрату статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, Богданової І.П.

69.   

Про доцільність вибуття малолітньої Оляновської Е.М. з комунального закладу Київської обласної ради «Спеціалізований обласний будинок дитини м. Біла Церква» та передачу на виховання й постійне проживання її матері

70.   

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Миколаєнко В.В. стосовно малолітньої дочки Шаблей А.В.

71.   

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Половнікової А.М. стосовно її малолітніх дітей Чуприни М.Б. та Чуприни М.Б.

72.   

Про визначення порядку участі Штики В.В. у вихованні та особистому спілкуванні з його малолітніми дітьми Штикою А.В. та Штикою А.В.

73.   

Про визначення порядку участі Якименка В.О. у вихованні та особистому спілкуванні з його малолітнім сином Якименком Я.В.

74.   

Про внесення змін до  рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 24 листопада 2020 року № 710 «Про встановлення піклування над неповнолітнім Пилипенком Є.С.»

75.   

Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

76.   

Про деякі питання щодо захисту майнових та житлових прав дітей

Доповідає: МАХАРИНСЬКИЙ  Григорій Володимирович – в.о. начальника служби у справах дітей міської ради

Заступник міського голови

Інна НОВОГРЕБЕЛЬСЬКА


Опубліковано: 20 грудня 2020 року
Поділитися