Порядок денний Засiдання виконавчого комітету 09 грудня 2020

Засідання виконавчого комітету
Бiлоцеpкiвської міської ради

09 грудня 2020 року о 15.00 год.
великий зал виконавчого комітету
(3-й поверх)

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. 

Про план діяльності виконавчого комітету Білоцерківської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік

Доповідає: ЗЕМЕЦЬКА Юлія Юріївна – начальник управління економіки міської ради

2.

Про затвердження нового складу комісії з присудження міської молодіжної літературно-мистецької премії ім. М.С. Вінграновського

3.

Про внесення змін до пункту 1 рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 24 листопада 2020 року № 695 «Про клопотання щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»

Доповідає: ПАЛИВОДА Інна Павлівна - начальник управління у справах молоді та спорту міської ради

4.

Про створення комісії по обстеженню виявленої безхазяйної зливової (дощової) каналізації по вул. Партизанській в місті Білій Церкві Київської області

Доповідає: ГРЕБЕНЮК Руслан Іванович – начальник управління комунальної власності та концесії міської ради

5.

Про присвоєння адреси об’єкту будівництва (житловому будинку) за заявою гр. Соломахи І.І.

6.

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «АТБ-МАРКЕТ» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, в районі будинку № 20)

7.

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «АТБ-МАРКЕТ» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, в районі будинку № 89)

8.

Про розгляд заяви приватного підприємства «Будсервіс» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Павліченко, в районі міської санітарно-епідеміологічної станції)

9.

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «БІГБОРД» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, в районі будинку № 77)

10.

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «БІГБОРД» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Ярмаркова, в районі перехрестя з вул. Шолом-Алейхема)

11.

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «БІГБОРД» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (проспект Князя Володимира, в районі будинку № 146)

12.

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «БІГБОРД» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, в районі будинку № 78)

13.

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «ВТП ЛАНГОРА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, 55)

14.

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «ВТП ЛАНГОРА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, 55 (конструкція № 2)

15.

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламна група «Малліс» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Сквирське шосе, в районі перехрестя з вул. Січневий прорив)

16.

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламна група «Малліс» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Ярослава Мудрого, в районі перехрестя з бульваром Олександрійським)

17.

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламна група «Малліс» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (проспект Князя Володимира, в районі перехрестя з вул. Павліченко)

18.

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламна група «Малліс» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, в районі шляхопроводу через залізницю)

19.

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламна група «Малліс» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Таращанська, в районі супермаркету «Царинок»)

20.

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламна група «Малліс» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (проспект Князя Володимира, в районі р. Протока)

21.

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Сучасна Єврооселя» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Гагаріна, 35/33)

22.

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Центр культури та дозвілля» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, в районі перехрестя з вул. Некрасова)

23.

Про розгляд заяви фізичної особи-підприємця Базяка Юрія Михайловича щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, 14а/22)

Доповідає: ТЕРЕЩЕНКОВ Олександр Сергійович – начальник управління містобудування та архітектури міської ради

24.

Про затвердження висновку служби у справах дітей Білоцерківської міської ради про підтвердження місця проживання дитини Салійчука Давида Дмитровича для його тимчасового виїзду за межі України

25.

Про визначення порядку участі Полієнка О.П. у вихованні та особистому спілкуванні з його малолітнім сином Полієнком І.О.

26.

Про визначення порядку участі Бобка М.М. у вихованні та особистому спілкуванні з його малолітньою дочкою Бобко В.М.

27.

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Величка С.М. стосовно його малолітньої дочки Величко Є.С.

28.

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Іванової С.П. стосовно її малолітньої дочки Іванової А.-В.П.

29.

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Ковтуна М.В. стосовно його малолітнього сина Ковтуна Б.М.

30.

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Любомського Д.В. стосовно його малолітніх дітей Любомського В.Д. та Любомської Д.Д.

31.

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Штольца І.Б. стосовно його малолітньої дочки Жданової Д.І.

32.

Про встановлення опіки над малолітнім Запорожцем Д.М. та майном, яке йому належить

33.

Про встановлення опіки  над малолітнім Яцуном С.О. та майном, яке йому належить

34.

Про встановлення піклування над неповнолітньою Кривенко В.В.

35.

Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

36.

Про деякі питання щодо захисту майнових та житлових прав дітей

Доповідає: КИСЕЛЬОВА Валентина Миколаївна – начальник служби у справах дітей міської ради

Заступник міського голови

Інна НОВОГРЕБЕЛЬСЬКА


Опубліковано: 07 грудня 2020 року
Поділитися