Заслужена нагорода – від Головнокомандувача Збройних Сил України

12 грудня перед початком засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, міському голові Геннадію Дикому було вручено відзнаку Головнокомандувача Збройних Сил України – почесний Нагрудний знак «За сприяння війську».

Нагороду було вручено відповідно до витягу з наказу Головнокомандувача Збройних Сил України від 14 серпня 2023 року №1826 – за значний особистий внесок у справу розбудови і розвитку Збройних Сил України, плідну співпрацю, взаємодію у справі захисту національних інтересів держави, активне сприяння Збройним Силам України у виконання покладених на них завдань в умовах воєнного часу.

За дорученням Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного нагороду вручив представник Генерального штабу, полковник Ігор Мартиненко.

«Це нагорода нашій громаді, тому що за цей рік, завдяки нашим платникам податків, нашим громадянам ми змогли надати допомогу нашим військовим більш ніж на півмільярда гривень, – зазначив міський голова Геннадій Дикий. – У першу чергу, ці кошти були спрямовані на підвищення бойової здатності нашої 72-ї бригади імені Чорних Запорожців, нашого 1129 зенітного ракетного Білоцерківського полку, а також інших військових частин. На останній сесії міської ради ми виділили кошти і будемо створювати реабілітаційний центр для наших військових. Тому це заслуга всіх білоцерківців і подяка всім нам за цю допомогу. Незважаючи на те, що бюджет зменшився, я переконаний, що ми і надалі будемо допомагати нашим військовим, чим зможемо, – аби вони мали можливість бити ворога, перемогти, і найголовніше – живими й цілими повернулися додому».

Заслужена нагорода – від Головнокомандувача Збройних Сил України


Опубліковано: 12 грудня 2023 року
Поділитися