Відбувся прийом громадян

Нещодавно, згідно з розпорядженням секретаря Білоцерківської міської ради, було відновлено особисті прийоми громадян керівним складом Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету.

2 липня відбувся особистий прийом громадян, який провів заступник міського голови Анатолій Кравець. На прийом прийшли 8 громадян.

Звернення жителів Білоцерківської громади стосувалися капітального ремонту покрівлі, відновлення дорожнього покриття на прибудинковій території; незручностей, пов’язаних із роботою одного з відділень оператора поштового зв’язку, будівництва дороги в с.Шкарівка тощо.

Усі звернення були детально розглянуті, і з метою вирішення піднятих питань керівникам відповідних структурних підрозділів міської ради було дано ряд доручень.

Особистий прийом громадян здійснюється за попереднім записом через відділ звернень громадян. При собі необхідно мати документ, що посвідчує особу.

Графік роботи відділу звернень громадян: понеділок-четвер з 9.00 до 18.00, п’ятниця – з 9.00 до 16.45, обідня перерва з 13.00 до 13.45, субота та неділя – вихідні.

Адреса: м.Біла Церква, Торгова площа, 11.

За додатковою інформацією звертатися за тел.: (04563) 5-36-64.

Ознайомитися з графіком прийому громадян можна за посиланням: https://bc-rada.gov.ua/node/6890.

Особи, які є увільненими від виконання обов’язків у зв’язку із проходженням військової служби у лавах ЗСУ, прийом громадян на цей період не здійснюватимуть.


Опубліковано: 02 липня 2024 року
Поділитися