Молодіжний центр – сучасний простір для самореалізації та розвитку молоді

Починаючи з 2021 року, в Білій Церкві функціонує Молодіжний центр. Це сучасний простір для самореалізації та розвитку молоді нашої громади, який з’явився завдяки проєкту «Громадський бюджет». Він є прикладом взаємодії влади та громадськості в бюджетному процесі. Крім того, представники центру беруть участь у різних грантових проєктах. За підтримки Молодіжної та студентської ради міста, в Центрі постійно проводяться різні заходи для молоді.

Одним із таких заходів став воркшоп, присвячений Всесвітньому дню ефективності. Захід був проведений за ініціативи громадської організації «Ап ту дейт» та зібрав до участі понад 30 молодих активістів громади. Під час зустрічі присутні проаналізували виклики та можливості, з якими стикається сучасна молодь, а також обговорили питання, які хвилюють молоде покоління.

Координаторка Молодіжного центру Аліна Гаркавенко розповіла, що Центр має три основні напрямки роботи.

«Перший напрямок – це неформальна та громадянська освіта, в рамках якого проводяться тренінги, лекції, воркшопи, семінари та інші заходи. Другим напрямком є проведення змістовного дозвілля молоді. Для цього в нас є дуже велика колекція настільних ігор, пограти в які, завітавши до Молодіжного центру, можна абсолютно безкоштовно. На постійній основі проводиться інтелектуальна гра «Мафія», на яку ми радо запрошуємо вас. Третім напрямком роботи є підтримка молодіжних ініціатив. Якщо ви маєте якусь ідею, приходьте до нас! Якщо вона не суперечить нашій внутрішній політиці та цінностям, ми з радістю допоможемо вам її реалізувати. Також ми активно працюємо над тим, аби максимально залучити додаткові кошти в нашу громаду, і з цією метою вже незабаром буде реалізовано проєкт, до якого зможуть долучитися всі бажаючі».

До послуг відвідувачів Центру – дві конференц-зали, кімната для проведення музичних репетицій та перегляду фільмів, зона дозвілля та арт-кімната, де кожен зможе проявити себе та розкрити свої таланти. Це місце для зустрічей, навчання, творчості та соціальної активності молоді. Тут можна розвивати свої навички, знаходити нових друзів та брати участь у різноманітних ініціативах.

Якщо ви молоді, ініціативні та креативні – долучайтеся до проєктів Молодіжного центру, що на бульварі Грушевського, 6. Тел.: 096 006 6766. Стежте за сторінками в соцмережах:

Фейсбук: https://www.facebook.com/bc.molodcenter

Інстаграм: https://www.instagram.com/bc.molodcenter/

 

Молодіжний центр – сучасний простір для самореалізації та розвитку молоді


Опубліковано: 02 липня 2024 року
Поділитися