У Білій Церкві відбувся показовий виступ рекордсмена Книги Рекордів України

25 вересня у Білій Церкві на базі ДПТНЗ «Білоцерківський професійний ліцей» відбувся показовий виступ рекордсмена Книги Рекордів України, чемпіона світу та Європи з пауерліфтингу, бронзового призера Кубку України та Чемпіонату України з Богатирських ігор Олександра Білоконя.

У ході заходу Олександр продемонстрував неймовірні можливості людського організму: протягнув три багатотонні вантажівки, які в цілому складали вагу близько 17 тонн – це більше, ніж останній його рекорд (16 тонн); кантував покришки вагою 320 кг; підіймав 110 кг кегу та легкове авто.

Олександр звернувся до гостей із подякою, що завітали цього дня підтримати його і поділився планами на майбутнє: зараз йдуть переговори щодо того, щоб поставити наступний рекорд України (зрушити з місця 20 тонн) саме у рідному місті спортсмена – у Білій Церкві.

У заході взяли участь: начальник управління молоді та спорту Білоцерківської міської ради Інна Паливода, студенти та викладачі ДПТНЗ «Білоцерківський професійний ліцей», представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

Для довідки: Олександр Білоконь (28 років) мешканець нашого міста. Навчався у БСШ №9, отримав професію «Електромонтажник» у ДПТНЗ «Білоцерківський професійний ліцей». Олександр має третю групу інвалідності, що робить його здобутки ще більш унікальними.

У Білій Церкві відбувся показовий виступ рекордсмена Книги Рекордів України


Опубліковано: 25 вересня 2019 року
Поділитися