Фінал Всеукраїнського Фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

Щороку Всеукраїнський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» влаштовує фестиваль для найсильніших, найспритніших, найзавзятіших, найактивніших сімей з обласних центрів нашої країни за підтримки Міністерства молоді та спорту України.  Так,  з 19 по 22 вересня цього року відбувся фінал  Всеукраїнського фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім’я» на одній з найкращих спортивних баз України  - ДП Олімпійський центр «Конча-Заспа» (місто Київ).

У фестивалі взяли участь команди-сім’ї з 19 областей України,  яких уболівальники зустрічали гучними оплесками на шикуванні.

Цього року Київщину представляла сім’я Карпових: Геннадій, Тетяна та Олександр Геннадійович з    міста Білої Церкви.  

Фестиваль проводився з метою популяризації здорового сімейного способу життя, пропаганди  особистого прикладу батьків проводити свій вільний час з користю для здоров’я в сімейному колі, серед товаришів і друзів, заохочення  батьків та дітей до занять фізкультурою та спортом, підвищення  популярності активного, рухового дозвілля серед родин.

Програма фестивалю складалась із 6 рухових конкурсів-естафет: баскетбольні розваги, веселі перегони, веселий футбол, спритний павучок, стронг скейтер, моторні ніжки. У перших трьох естафетах сім’я Карпових претендувала на трете місце, але за сумарними результатами усіх конкурсів увійшла у вісімку кращих спортивних сімей України.

Мама  сім’ї Карпових,  Тетяна Григорівна зазначила: «Не зважаючи на те, що наша сім’я не зійшла на п’єдестал пошани, від фестивалю всі отримали незабутні враження, познайомились із новими друзями та отримали величезне задоволення». 

Вітаємо сім’ю Карпових із нашого міста з гідним виступом у фіналі Всеукраїнського Фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім’я», чудовою підготовкою і проведенням презентації про свою сім’ю, наше місто й Київську область та чекаємо від них нових звитяг та досягнень.

Організація активного сімейного дозвілля в місті Біла Церква та Київській області ведеться на високому рівні, про що свідчить активна позиція родин та результати фіналу Всеукраїнського фестивалю. Підняття ролі сім’ї в системі фізичного виховання населення є найважливішим осередком та одним із найпріоритетніших завдань Комунального закладу Білоцерківської міської ради «Білоцерківський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Фінал Всеукраїнського Фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім’я»


Опубліковано: 25 вересня 2019 року
Поділитися