«Спорт у кожному дворі» - здорове та активне дозвілля для всіх

Під час літніх канікул батьки завжди прагнуть залучати своїх дітей до активного проведення літніх канікул, особливо у епоху інформаційно-цифрового століття. Для цього, протягом червня на спортивних майданчиках у різних мікрорайонах Білої Церкви відбувалися фізкультурно-оздоровчі заходи «Спорт у кожному дворі». Метою цих заходів є залучення мешканців до здорового дозвілля, психологічне розвантаження, покращення навичок витривалості, зміцнення активного імунітету та популяризація фізичної культури та спорту. Таке дозвілля ще й залучає людей до комунікації та взаємодії з іншими, пропагуючи здоровий спосіб життя і демонструє, що спорт є невід’ємною складовою нашого життя.

Організатором заходів є КЗ БМР «Білоцерківський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради. Під час одного із заходів директорка центру «Спорт для всіх» Інна Куришко розповіла, як саме відбуваються подібні фізичні активності:

«Кількість учасників не обмежена, усі бажаючі мешканці можуть прийти на ці заходи за місцем проживання. Ми хочемо показати дітям, що свій вільний час можна проводити здорово, включаючи фізичну культуру та спорт, проводячи свій час активно та весело. На цьому тижні у нас було заплановано спортивні заходи на майданчиках у різних мікрорайонах нашого міста. Минулого тижня у них взяли участь близько 100 осіб. Усім відвідувачам, а особливо дітям, дуже подобаються такі види активності».

Усі бажаючі мають можливість прийти на спортивні майданчики та взяти участь у таких видах фізичної активності: руханка, футбол, волейбол, баскетбол, спортивні естафети, дартс, перетягування канату, міні-футбол, стрибки на скакалці, малювання листів для ЗСУ та багато інших. Організатори пропонують учасникам цікаві конкурси, із безпосереднім залученням до спорту.

Найактивніші учасники отримають дипломи за участь, медалі, солодкі призи, а найголовніше – заряд позитивних емоцій та спортивно-дозвіллєве проведення часу.

Дякуємо нашим ЗСУ за можливість проводити такі чудові заходи.


Опубліковано: 13 червня 2024 року
Поділитися