Питання протидії гендерно зумовленому насильству на контролі

За сприяння управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради представництвом Датської ради у справах біженців в Україні спільно з Молодіжним центром міста Біла Церква 13 червня  на базі Молодіжного центру відбувся  тренінг «Правовий механізм захисту та підтримки постраждалих від гендерно зумовленого насильства, зокрема дітей – свідків насильства». Однією з його цілей є надання допомоги органам місцевого самоврядування у впровадженні державного механізму підтримки постраждалих від гендерно зумовленого насильства.

До участі в тренінгу долучилися представники управління з питань молоді та спорту, управління освіти і науки, служби у справах дітей міської ради, Білоцерківського міського центру соціальних служб, КЗ позашкільної освіти Білоцерківської міської ради Об’єднання клубів за місцем проживання «Дивосвіт».

За результатами тренінгу учасники отримали сертифікати про проходження навчання та підвищили свій рівень знань щодо актуальних питань протидії гендерно зумовленому насильству та підтримки постраждалих від насильства в Білоцерківській міській територіальній громаді.

 


Опубліковано: 14 червня 2024 року
Поділитися