Поліцейські офіцери громади прозвітували про свою роботу

Сьогодні, 18 грудня, поліцейські офіцери Білоцерківської міської територіальної  громади Руслан Дука та Дмитро Новіков прозвітували про свою роботу за 2023 рік.

В зону обслуговування поліціянтів входять 16 населених пунктів громади, в яких проживають близько 20 тисяч жителів.

У ході роботи офіцери тісно співпрацювали з населенням, проводили профілактичні бесіди та лекції у навчальних закладах, брали участь у пошуку зниклих громадян, ліквідації наслідків негоди, охороні громадського порядку під час проведення масових заходів, сприяли патріотичному вихованню школярів.

За звітний період було розглянуто понад 1000 повідомлень та звернень громадян.

Також, у ході роботи:

- виявлені факти незаконного зберігання наркотичних речовин;

- у сфері громадської безпеки та безпеки дорожнього руху за статтями КУпАП складено 81 протокол про адміністративне порушення.

- за ініціативи поліцейських офіцерів громади було проведено два обшуки, у результаті яких були відкриті два кримінальні провадження за ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»;

Поліціянти відповіли на всі запитання, що були поставлені профільним заступником міського голови Юрієм Савчуком та старостами, обговорили подальші спільні дії для організації належної безпеки й правопорядку на території населених пунктів громади.

«Завдяки злагодженій тісній співпраці правоохоронців та органів місцевого самоврядування наша громада вдосконалюється, стає безпечнішою та комфортнішою», - наголосив заступник міського голови Юрій Савчук та подякував офіцерам за сумлінне ставлення до виконання службових обов'язків.

Варто зазначити, що Білоцерківська громада однією з перших у Київській області приєдналася до проєкту «Поліцейський офіцер громади»: коштом місцевого бюджету були відремонтовані та облаштовані приміщення для поліціянтів та придбано службові автомобілі.

Поліцейські офіцери громади прозвітували про свою роботу


Опубліковано: 18 грудня 2023 року
Поділитися