Об'єднання клубів за місцем проживання  «Дивосвіт» серед кращих

14 грудня відбулася пресконференція «Позашкільна освіта - 2023: десять звершень», організаторами якої є Міжнародна асоціація позашкільної освіти,  Державна служба якості освіти України, Український державний університет імені Михайла Драгоманова, кафедра позашкільної освіти та науково-дослідницька лабораторія теорії та методики.

На заході було презентовано основні звершення позашкільної освіти  2023 року  у 10-ти номінаціях.

Як кращий позашкільний заклад у номінації «Громадська активність позашкільної освіти» було відзначено  КЗПО БМР Об'єднання клубів за місцем проживання  «Дивосвіт» управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради.

 Це нагорода, яку  отримано у справжній командній співпраці. Подія такого рівня є вагомою для закладу, адже навіть під час війни Об'єднання клубів «Дивосвіт» продовжує активно працювати з дітьми, організовуючи освітній процес, здійснює психологічну підтримку, гуманітарну та волонтерську допомогу.

 Щиро вітаємо колектив закладу - достойних освітян-позашкільників нашої громади з вагомою відзнакою та бажаємо подальших злетів й успіхів під мирним небом України.


Опубліковано: 15 грудня 2023 року
Поділитися