Активна молодь – рушій змін

20 червня відбулося перше засідання новоствореної молодіжної ради при виконавчому комітеті Білоцерківської міської ради, на якому були присутні 20 з 25-ти членів ради та представники управління молоді та спорту.

«Саме молодь є тою рушійною силою розвитку, мотиватором змін та успішного майбутнього громади. Але це можливо тоді, коли є відповідні інструменти, які дають змогу молоді бути почутою на владних рівнях. Одним з таких дієвих інструментів є Молодіжна рада», - заначила перед початком засідання заступник міського голови Катерина Возненко. Вона побажала членам молодіжної ради натхнення, реалізації планів та проєктів, плідної праці на користь нашої громади.

Серед запропонованих кандидатур та після обговорень головою молодіжної ради обрали Дарину Воробієвську, заступником - Юлію Алексєєнко,  а секретарем обрано Ірину Ломачинську.

Також на засіданні обговорили методи подальшої комунікації та окреслили план роботи ради на найближчі місяці.

Нагадаємо, що Молодіжна рада створена рішенням Білоцерківської міської ради від 17 лютого 2022 року № 2539-26-VIII «Про погодження Положення про молодіжну раду при Білоцерківській міській раді у новій редакції».

Вона  є консультативно-дорадчим органом Білоцерківської міської ради, що утворений з метою більш повного врахування позицій молоді при реалізації державної політики у сферах соціального становлення молоді.

Молодіжну раду створено з метою залучення молоді до вирішення питань соціально-економічного, політичного та культурного життя Білоцерківської міської територіальної громади шляхом участі у розробленні та виконанні місцевих програм у молодіжній сфері, консолідації молодіжного руху, активної участі молоді у громадському, культурному та соціальному житті громади, створенні здорового молодіжного середовища, підтримці молодіжних ініціатив та сприяння самореалізації молоді у нашій громаді.

Активна молодь – рушій змін


Опубліковано: 20 червня 2023 року
Поділитися