72-а знову вдома

До пункту постійної дислокації у місті Біла Церква, з честю виконавши бойові завдання з відбиття російської агресії в районі проведення операції Об’єднаних сил, повернулися воїни 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

Упродовж дев’яти місяців особовий склад бригади мужньо протистояв ворогу. Майже щодня російські найманці обстрілювали її позиції, доволі часто – із забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Але вояки завжди давали гідну відповідь і змушували ворога повертатися на вихідний рубіж.

З поверненням до пункту постійної дислокації бійців привітав міський голова Геннадій Дикий, який подякував військовим за їхню нелегку жертовну працю і мужність при виконанні бойових завдань та відзначив військовослужбовці відзнаками і грамотами.

В урочистостях також взяли участь представники вищого командування Сухопутних військ ЗС України та волонтерських організацій.

Хвилиною мовчання військові та гості урочистостей згадали полеглих побратимів. На території військового містечка 72-ї бригади на знак вшанування пам’яті воїнів поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим.

На жаль, і ця ротація не обійшлася без втрат: загинули троє захисників 72 бригади:

  • старший солдат Сергій Петраускас;
  • солдат Владислав Мороз;
  • старший солдат В’ячеслав Мінкін

Вічна пам'ять полеглим воїнам...

 

72-а знову вдома


Опубліковано: 31 серпня 2021 року
Поділитися