Про підготовку до опалювального сезону

30 серпня в м.Біла Церква з робочим візитом перебував директор департаменту комунальних послуг та комунального обслуговування Міністерство розвитку громад та територій України Андрій Ведмідь.

У роботі взяли участь заступник міського голови Анатолій Кравець, керівники та представники підприємств-виконавців житлово-комунальних послуг.

Метою візиту посадовця було ознайомлення з готовністю теплового господарства Білоцерківської міської територіальної громади до нового опалювального сезону.

У ході візиту було акцентовано увагу на необхідності своєчасної технічної готовності об’єктів інфраструктури з теплопостачання до осінньо-зимового періоду.

Присутні обговорили питання виробництва теплової енергії ПРАТ «Білоцерківська ТЕЦ» та КП «Білоцерківтепломережа».

Зупинилися на проблемних питаннях щодо заборгованості населення перед підприємствами-виконавцями житлово-комунальних послуг за отримані послуги та обговорили можливі шляхи погашення таких заборгованостей.

Особлива увага приділялася питанню щодо вартості природного газу та її впливу на виробництво теплової енергії і, як наслідок, на формування тарифу.

У свою чергу заступник міського голови Анатолій Кравець зауважив, що підготовка теплового господарства Білоцерківської міської територіальної громади відбувається згідно з визначеним графіком, окреслив подальші плани роботи та інше.

 

Про підготовку до опалювального сезону


Опубліковано: 31 серпня 2021 року
Поділитися