Зустрічі міського голови з жителями мікрорайонів «Гайок» та «Піонерський»

14 грудня міський голова Білої Церкви В.Савчук провів чергові зустрічі з жителями мікрорайонів «Гайок» та «Піонерський».

На зустрічах міський голова В.Савчук поінформував присутніх про підсумки роботи міської влади щодо забезпечення життєдіяльності Білої Церкви в 2011 році, проаналізував соціально-економічну ситуацію в місті, відмітив позитивні зрушення у розвитку малого та середнього бізнесу, зазначив, що на міських підприємствах усіх форм власності відсутня заборгованість із виплати заробітної плати та ознайомив присутніх із завданнями на наступний рік.

Міський голова В.Савчук наголосив на сприянні голови Київської облдержадміністрації А.Присяжнюка щодо підтримки соціально-економічного розвитку Білої Церкви. З обласного бюджету виділено кошти місту для придбання нових тролейбусів, ремонту міських доріг та ін.

В ході зустрічі міський голова В.Савчук дав відповіді на питання присутніх, що в основному стосувалися роботи транспорту, ремонту доріг та тротуарів, благоустрою прибудинкових територій, підвищення ефективності роботи ряду комунальних підприємств, освітлення вулиць, пільгового перевезення, оплати комунальних послуг, складової комунальних тарифів та ін.

На заході були присутні заступники міського голови, секретар міської ради, керуючий справами виконавчого комітету, депутати міської ради, начальники ряду управлінь та відділів міської ради, журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 15 грудня 2011 року
Поділитися