Пленарне засідання шістнадцятої сесії Білоцерківської міської ради

15 грудня відбулось пленарне засідання шістнадцятої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання, яке вів міський голова В.Савчук.

Перед початком пленарного засідання відбулося спільне засідання депутатських комісій, на якому були розглянуті питання, які винесені на розгляд сесії міської ради.

В ході сесійного засідання депутатами міської ради було внесено зміни та доповнення до рішення міської ради від 30.12.2010р. №28-03- VІ «Про бюджет м.Біла Церква на 2010рік»,

пов’язані з надходженням дотацій з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості та перерозподілом бюджетних призначень між кодами функціональної та економічної класифікації.

Депутати міської ради також затвердили комплексну програму Білоцерківського об’єднаного міського військового комісаріату по організації та проведенню приписки і призову громадян України на строкову військову службу в 2012 році у м.Біла Церква.

В обговорені питань взяли участь депутати міської ради В.Бараннік (фракція Партії регіонів), М.Бондаренко (фракція ВО «Батьківщина»), Л.Дригало (фракція «Народна партія»).

В роботі сесії взяли участь заступники міського голови, представники міських ЗМІ.



Опубліковано: 15 грудня 2011 року
Поділитися