День вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

13 грудня міський голова Білої Церкви В.Савчук з нагоди Дня вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС відвідав ряд білоцерківців-ліквідаторів , які є тяжкохворими.

Зокрема, міський голова висловив слова вдячності за проявлений героїзм учаснику ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС І категорії , інваліду І групи В.Клименку, учаснику ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС ІІ категорії , інваліду ІІ групи В.Вовченку, учаснику ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС ІІ категорії , інваліду І групи А.Купріянчуку, які в свої молоді роки, ризикуючи власним життям та здоров’ям виконували роботи по зупиненню розповсюдження аварії на 4-му енергоблоці Чорнобильської АЕС та вручив їм подяки міської ради з наданням матеріальної винагороди і квіти.

Міський голова В.Савчук привітав ліквідатора наслідків аварії на ЧАЕС ІІ категорії П.Камінському, який нещодавно відзначив свій 80-річний ювілей та вручив йому грамоту міської ради та її виконавчого комітету. П.Камінський більш як 30 років пропрацював на заводі «Електроконденсаторний», а під час аварії на ЧАЕС П був координатором діяльності загону по дезактивації території.

В заході взяла участь керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.Дудко.



Опубліковано: 13 грудня 2011 року
Поділитися