Зустріч з дипломатом посольства, співробітником торгово-економічної служби Посольства Республіки Білорусь в України

27 листопада міський голова В.Савчук провів зустріч з дипломатом посольства, співробітником торгово-економічної служби Посольства Республіки Білорусь в України В.Воронко.

Міський голова В.Савчук зазначив, що метою зустрічі є активізація  співробітництва на рівні територіальних громад України та Республіки Білорусь, встановлення дружніх і партнерських відносин. Ознайомив співробітника посольства з історією, соціально – економічним розвитком м.Біла Церква, яка з 1998р. є побратимом міста Борисов (Республіка Білорусь), зупинився на питанні ефективної співпраці міст-побратимів в соціально-економічній та гуманітарній сферах, поінформував про функціонування міських підприємств, установ і організацій різних форм власності.

Під час зустрічі було обговорено розвиток співробітництва в різних сферах. Зокрема, обговорювались питання обміну досвідом щодо розвитку транспортної інфраструктури, розвитку малого та середнього бізнесу, сільськогосподарського машинобудування, залучення інвестицій та ін.

На заході були присутні заступники міського голови Г.Джегур, М.Антонюк, начальники ряду управлінь та відділів міської ради.



Опубліковано: 28 листопада 2014 року
Поділитися