Нарада щодо планування забудови та благоустрою центральної частини міста

27 листопада в м. Біла Церква відбулася нарада щодо планування забудови та благоустрою центральної частини міста, де розташована стела на честь Небесної сотні. Вів нараду заступник міського голови В.Сокол.

В ході наради заступник міського голови акцентував увагу на важливості розгляду даного питання, оскільки встановлення будь-яких малих архітектурних форм,  на даному місці, повинно бути законодавчо врегульовано та обов’язково враховано думку  громадськості.

Голова Білоцерківської міської громадської організації «Асоціація депутатів Білоцерківської міської ради», член громадської ради при виконавчому комітеті Білоцерківської міської ради В.Гламазда зазначив, що рішення щодо забудови та благоустрою даної території повинно прийматися архітекторами, художниками, а також акцентував увагу на необхідності широкого обговорення даного питання в місцевих засобах масової інформації.

Під час наради присутні обговорили можливі варіанти забудови та благоустрою даної території. Наголосили, що Біла Церква віднесена до історичних міст, тому здійснення реконструкції її центральної частини повинно бути проведено із врахуванням історико-архітектурного опорного плану. Також було акцентовано, що громадяни повинні дотримуватись визначених норм чинного законодавства України і не чинити самовільного встановлення будь-яких малих архітектурних форм та ін..

Пропозиції щодо даного питання білоцерківці можуть надавати до управління містобудування та архітектури міської ради за номером телефону – 5-12-64.

В заході взяли участь начальник управління містобудування та архітектури міської ради Г.Кревський, начальник відділу капітального будівництва міської ради В.Ткачук, голова Білоцерківської міської спілки архітекторів України С.Дем’янюк, представники місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 28 листопада 2014 року
Поділитися