Зустріч з молодіжним активом міста

26 листопада в м.Біла Церква  за дорученням міського голови В.Савчука його заступник М.Антонюк провів зустріч з молодіжним активом міста.

В ході заходу заступник міського голови  поінформував про  заходи, що проводить міська влада щодо  реалізації державної молодіжної політики в Білій Церкві.

Зазначив, що такі зустрічі з молодіжним активом міста в Білій Церкві відбуваються традиційно, на них лідери учнівської та студентської молоді, представники дитячих та молодіжних громадських організацій мають можливість висловити пропозиції по вирішенню проблемних питань молодіжного середовища, акцентував увагу на заходах, які  необхідно провести щодо надання можливості їх самореалізації.

В ході зустрічі також було акцентовано увагу на ряді проблемних питань, серед яких – стан здоров’я, працевлаштування молоді, забезпечення житлом, невирішеність соціально-побутових проблем, що  зумовлює зростання  негативних проявів в молодіжному і підлітковому середовищі та ін.

На заході присутніми були обговорені питання щодо можливості передбачення коштів на фінансування додаткових молодіжних програм, створення міського молодіжного центру,  виділення нових приміщень та проведення ремонтних робіт в деяких  клубах за місцем проживання, облаштування додаткових спортивних і дитячих майданчиків в мікрорайонах міста та ін.

В заході взяли участь  начальник відділу у справах сім`ї та молоді міської ради О.Литвинчук, журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 28 листопада 2014 року
Поділитися