Зустріч в неформальній обстановці

    17 березня у приміщенні піцерії «Челентано», що знаходиться на масиві «Леваневського», відбулася зустріч міського голови Геннадія Дикого  з мешканцями міста. В неформальній атмосфері  всі бажаючи мали змогу звернутися до Геннадія Анатолійовича особисто. На зустріч прийшли білоцерківці різного віку, але переважну  більшість становили люди старшого віку. Питання до міського голови стосувалися  як життєдіяльності міста в цілому, так і конкретно масиву «Леваневського».

 

    На початку міський голова  розповів про актуальні події та проблеми  щодо забезпечення життєдіяльності міста. Потім мешканці мали змогу задати свої питання.

 

    Із загальноміських піднімалися питання будівництва окружної дороги для розвантаження вулиць міста від проїзду великогабаритного вантажного транспорту. Також  дуже важливим було питання по урегулюванню кількості безпритульних тварин та побудови притулку для них. Надзвичайно серйозним виявилося питання допомоги переселенцям із тимчасово окупованих територій.  Не обминули увагою і ремонт частини дороги Сквирського шосе ( від площі Перемоги в бік мікрорайону «Гайок»).  Підприємців цікавив механізм продовження договорів на встановлення МАФів та ін.

 

    Жителів мікрорайону цікавили такі питання:  недопущення роботи гральних закладів, пошкоджена дорога по вулиці Леваневського в районі приватного сектору, створення зони відпочинку біля річки Протока, продовження ремонтних робіт на пішохідній зоні від бібліотеки №8 до ПТУ № 9 і перекриття проїзду по ній транспорту, питання по врегулюванню конфлікту серед співробітників школи мистецтв №3 та ін.

 

   Також було досить багато особистих питань.

 

    Хоча зустріч відбувалась у форматі особистого спілкування, проте було налагоджене подання офіційних звернень мешканців з питань, які їх турбують. Так всі письмові звернення, які надійшли цього дня будуть зареєстровані і на них буде надано відповідь. Всі усні звернення також будуть оброблені та переданні  відповідним відділам і службам.

 

    На зустрічі окрім міського голови  також були присутні депутати Білоцерківської міської ради: Русс Олександр,  Дашкевич Микола та  Корнійчук Віталій, а також начальник відділу інформаційних ресурсів та зв’язків з громадськістю міської ради Турій Олег.

 

 


Опубліковано: 20 березня 2017 року
Поділитися