У Білій Церкві відбувся Чемпіонат України з тайського боксу «Муай Тай»

    17 березня у ДЮСШ №1 м. Біла Церква було урочисто відкрито Чемпіонат України з тайського боксу «Муай Тай», який відбувся з 16 до 19 березня під патронатом Міністерства молоді та спорту України, Київської обласної державної адміністрації, Української федерації таїландського боксу «Муай Тай». У змаганнях взяли участь 14 команд з різних областей України та м. Київ, а це близько 150 спортсменів.

 

    До присутніх звернувся міський голова Геннадій Дикий, який привітав спортсменів із початком змагань та побажав їм перемоги.

 

    «Важко переоцінити важливість спорту для сучасної молоді. Дуже приємно, що такі змагання відбуваються в нашому місті. Ми спільно з депутатським корпусом, виконавчим комітетом і надалі будемо працювати над покращенням матеріальної бази наших спортивних закладів, аби спортсмени могли приїхати до нас та показати свої чудові результати», - зазначив Геннадій Дикий.

 

    Під час заходу зачитали також вітальну адресу від міністра молоді та спорту Ігоря Жданова.

 

    Після урочистого Гімну представили суддівську колегію, до якої увійшли судді національної та міжнародної категорії. Головним суддею змагань виступив Сергій Лавренко (м.Кривий Ріг).

 

    Перед початком змагань присутні переглянули показовий виступ у виконанні вихованок відділення художньої гімнастики Київського обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту.

 

    Спортивне дійство продовжили поєдинки за участю представників збірних команд. Під час змагань на білоцерківський ринг вийшли відомі спортсмени, чемпіони Всесвітніх ігор, чемпіонатів світу та Європи: Ігор Любченко, Сергій Куляба, Рогава Цутне, а також найсильніші тайбоксери України.

 

    За результатами змагань першість у загальнокомандному заліку вибороли спортсмени з м.Київ, 2 місце – з Одеси, 3 місце – з Київської області.

 

   Білу Церкву на чемпіонаті України представляли спортсмени клубу «Спарта БЦ» (тренер – Леонід Кулібаба). Перше місце серед білоцерківських спортсменів у результаті змагань виборола Мирослава Караман.

 

    У Всеукраїнському турнірі «Майбутня зірка» місця розподілилися таким чином: перше місце поділили Кароліна Ставила та Олександр Дудник; 2 місце –Лучіано Ставила; на 3 місці –Іван Миколенко та Денис Діхтяр.


    У заході взяли участь: представник Міністерства молоді та спорту України Ігор Ішков, Перший віце-президент таїландського боксу «Муай Тай» Павло Євтушенко, голова Комітету з фізичного виховання і спорту Міністерства освіти і науки України, Президент Київської обласної федерації тайського боксу Вадим Стеценко, начальник управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації Володимир Стеценко, депутати міської ради Микола Колосенко, Ігор Гейло, Володимир Бабенко, депутат міської ради, директор ДЮСШ №1 Юрій Гончаренко, заступник міського голови Ольга Настіна, начальник відділу з питань фізичної культури і спорту Білоцерківської міської ради Валентина Коросько; начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрій Петрик та ін.

У Білій Церкві відбувся Чемпіонат України з тайського боксу «Муай Тай»


Опубліковано: 20 березня 2017 року
Поділитися