Золоте весілля – чудове свято, яке викликає особливу повагу!

50 років подружнього життя… Дожити до золотого весілля випадає тільки обраним й лише у тому випадку, коли між подружжям панує вірність і турбота, коли вони не припиняють мріяти і кохати один одного.

Золоте весілля - це той момент в житті, коли за плечима вже є і досвід, і мудрість, помилки і досягнення. Багато чого було зроблено за ці роки спільного життя, встигли народитися діти, внуки і навіть правнуки.

23 жовтня у Білій Церкві, цей прекрасний і світлий ювілей -  50-річчя подружнього життя відсвяткувала родина Петренків Василя Павловича та Лідії Степанівни.

Майбутні дружина та чоловік народилися та навчалися у одному класі у с.Тараща Черкаської області. Під час навчання у них виникли теплі почуття, й 23 жовтня 1971 року Лідія та Василь одружилися.

Потім вони переїхали до Білої Церкви. Лідія Степанівна працювала медичною сестрою, а Василь Павлович – водієм. У них народилося троє дітей, а зараз вже мають семеро внуків та одного правнука.  Золотим ювілярам по 71 року.

 Й зараз родина Петренків є активними й життєрадісними, й навіть працюють малими підприємцями, продаючи товари на ринку. 

За дорученням міського голови його заступник Катерина Возненко привітала Василя Павловича та Лідію Степанівну із родинним святом, вручила подяку міської ради, цінний подарунок та квіти. Побажала їм ще довгих років  подружнього життя та наголосила, що такі міцні родини є прикладом для молодого покоління.

Тож хай у цей радісний день ювіляри почують на свою адресу найтепліші та найщиріші побажання щастя на довгі роки. 

Золоте весілля – чудове свято, яке викликає особливу повагу!


Опубліковано: 23 жовтня 2021 року
Поділитися