Знайомство молоді в форматі "Speed dating" ("Швидкі побачення")

     10 лютого  в тайм-кафе «Добро», з ініціативи молоді міста та підтримки відділу у справах сім’ї та молоді Білоцерківської міської ради відбувся міський молодіжний захід «Speed dating»  («Швидкі побачення»).

     Особливість знайомства «speed dating» (швидке побачення, бліц-знайомство, експрес-побачення) – короткотривале спілкування із певною кількістю хлопців та дівчат. Уперше вечірка в такому форматі відбулася 1998 року в закладі «Pete's Cafe», який знаходиться в районі мільйонерів Беверлі-Хіллз. Із того часу практика бліц-знайомства стала популярною у всьому світі та Україні.

     Щоб потрапити на захід, слід було заповнити анкету, яку надіслали організатори на електронну скриньку учасників. В анкеті зазначались особисті дані, захоплення та очікувані результати від нового формату знайомств.

     Учасники поринули в атмосферу романтики, надії та кохання, спілкувались на вільні теми, жартували, усміхалися, обмінювалися враженнями, хлопці запрошували дівчат до танцю, що супроводжувався грою на гітарі.

     За результатами підведених підсумків п’ять із десяти  пар обрали один одного та отримали приємні подарунки: еко – торби від відділу у справах сім’ї та молоді та, шляхом розіграшу, два білети  на перегляд фільму від кінотеатру ім. О. Довженка.

Знайомство молоді в форматі "Speed dating" ("Швидкі побачення")


Опубліковано: 14 лютого 2017 року
Поділитися