Змагання з ловлі риби зимовою вудкою з льоду «Тандем-2017»

     22 січня в місті Біла Церква, на середньому білоцерківському водосховищі р. Рось, відбулися відкриті змагання Київської області з ловлі риби зимовою вудкою з льоду – «Тандем»». 

     Метою змагань є популяризації здорового способу життя і залучення до активних занять фізичною культурою та спортом в місцях масового відпочинку населення.

     З привітальним словом до учасників змагань звернулися: директор  Білоцерківського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Костянтин Павлюк, голова БМГО рибальський клуб «Юр`ївська Рось» Ігор Богданець, директор рибальського магазину ТМ «Флагман» в м. Біла Церква Леонід Бондаренко. Вони привітали учасників заходу з днем Соборності України і відкриттям сезону змагань та побажали успіхів, приємного відпочинку, здоров’я і спортивного духу та ін.

     Змагання були змішаного типу: командно-особисті. Загальна кількість учасників, які взяли  участь у змаганнях – 20 риболовів-спортсменів  з м. Київ і м. Біла Церква.

Головний суддя  Олег Харов перед початком змагань провів консультації з правил змагань.

За результатами змагань  переможцями та призерами стали  кращі рибалки, за що отримали кубки, медалі та дипломи від організаторів.

 

Особисті результати:

1-е місце: Гридько Євген Леонідович (Київ)

2-е місце: Коваленко Євген Вікторович (Біла Церква)

3-е місце: Береговой Андрій Олексійович (Біла Церква)

Командні результати:

1-е місце: команда "Маестро" (Біла Церква - Київ): Гридько Євген Леонідович, Ферт В’ячеслав Григорович;

2-е місце: команда "Родственники" (Біла Церква): Коваленко Євген Викторович, Шкулій Руслан Дмитрович;

3-е місце: команда "Успіх" (Біла Церква) Ковган Олександр Володимирович, Ратушний Михайло Михайлович

 

Заохочувальні призи, а це сертифікати від рибацького магазину "Рибоман" і клубу "Мисливців та Рибалок" були вручені в двох номінаціях: Коваленко Євген був визнаний кращим в номінації «БигФиш»,  а Ратушний Михайло отримав   відзнаку в номінації  «За волю до перемоги».

Змагання з ловлі риби зимовою вудкою з льоду «Тандем-2017»


Опубліковано: 25 січня 2017 року
Поділитися