«Життя – це золото, яке потрібно цінити»

15 липня  за дорученням міського голови Білої Церкви Геннадія Дикого керуючий справами виконавчого комітету міської ради Максим Свірський та  заступник начальника управління соціального захисту населення міської ради Тетяна Велігорська привітала зі сторічним ювілеєм  жителя міста – Андрія Куриленка.

Керуючий справами виконавчого комітету міської ради Максим Свірський оголосив вітальну адресу від імені міського голови Геннадія Дикого,  в якій він дякує ювіляру  за багаторічну самовіддану працю, вклоняється її життєвій мудрості, багаторічному досвіду, незламності перед воєнним лихоліттям та труднощами післявоєнного періоду. Столітньому ювіляру також було вручено матеріальну винагороду в розмірі 1000 гривень.

Андрій Гнатович народився в с. Комаровка, Борзенського району Чернігівської області. У роки Великої Вітчизняної війни з 1941 року брав участь у бойових діях на різних фронтах, отримав поранення і попав у полон біля м. Полтава. В травні 1942 року у полоні працював різноробочим в м. Ганау (Німеччина). В 1956 році переїхав до м. Біла Церква, де працював по 1977 рік на Білоцерківському заводі «Металоконструкцій». Має статус ветерана праці з 1996 року. Ювіляр є клієнтом  Білоцерківського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) на дому.

Андрій Куриленко, як і жителі міста, яким виповнилось 100 років, відповідно до міської комплексної  програми «Турбота» на 2016-2020рр., затвердженої рішенням міської ради №45-05-VІI від 28.01.2016р. отримуватиме щомісячну допомогу до пенсії в розмірі 200 грн.

У заході взяла участь директор Білоцерківського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Тетяна Сосюра.



Опубліковано: 15 липня 2016 року
Поділитися