Презентація проекту будови храму Різдва Христового на масиві Піщаний

13 липня відбулася презентація проекту будови храму Різдва Христового Української Греко-Католицької Церкви та паркової території, що на масиві «Піщаний», по вул. Героїв Чорнобиля.

Відповідно до презентованого проекту планується будова храму (близько 260 кв.м.), дитячого майданчику, встановлення памятного знаку героям Чорнобиля, облаштування автомобільної стоянки та розроблення ландшафтного дизайну - висадження зелених насаджень. Забудова ділянки розпочнеться в ц.р. та триватиме 3-3,5 роки.

Макет майбутнього храму і паркової території навколо нього є вдало розроблений та буде достойною прикрасою міста Біла Церква. Облаштування зеленої зони біля храму  окрасить та ввіллється в  інфраструктуру масиву «Піщаний».

Протягом певного часу усі бажаючі мають змогу самі побачити та оцінити макет забудови ділянки по вул. Героїв Чорнобиля, що знаходиться в холі приміщення Білоцерківської міської ради. 

В заході взяли участь міський голова Геннадій Дикий,  священнослужителі Української Греко-Католицької Церкви  Ігорь Гріщенко та Євген Мерімерін,  громадськість та представники ЗМІ.



Опубліковано: 14 липня 2016 року
Поділитися