Ремонт дорожнього покриття вулиць міста Біла Церква триває

В місті Біла Церква проводиться планова робота по ремонту дорожнього покриття.

Станом на липень 2016 року управлінням житлово-комунального господарства міської ради проведено ряд заходів з ліквідації ямковості та вибоїн на дорогах та вулицях міста.

Першочергово було усунуто недоліки на магістральних дорогах, де інтенсивність дорожнього руху складається з переважної частини транзитного транспорту.

При комісійному обстеженні міських вулиць, протяжністю 453 км, було виявлено ділянки уражені ямковістю на 56 км, загальною площею приблизно 25,030 тис. м2. За рахунок поточного ремонту вулиць, ліквідовано пошкодження асфальтного покриття та вибоїни більше чим на 75%, орієнтовно 18,500 тис.м2 на 38 км доріг.

Середня вартість робіт з асфальтування вибоїн та дефектів покриття – склала 250-270грн/м2.

Зокрема вже виконано роботи на основних вулицях, таких як: Є. Деслава (Примакова), Піщана Перша, Піщана Друга, Ставищанська, Дружби, Логінова, Привокзальна, Водопійна, Першотравнева, В.Чорновола (Сломчинського), Некрасова, Грибоєдова, Рибна,   Сухоярська, Б. Хмельницького, Київська.

Частково, потребують капітального ремонту вул.. І. Кожедуба (П.Запорожця),  Леваневського,  Гризодубової (перехрестя з проспектом Кн. Володимира), вул. Залузька (перехрестя з вул. С. Бандери), пров. Залізничний (перехрестя з вул. Толстого).

Також увага приділена вулицям з перехідним покриттям, де внаслідок тривалої дії опадів утворились ділянки з переломним профілем та застоєм зливових вод. Крім того, усунуто бездоріжжя по вул. Декабристів, Інтендантська, Травнева та пров. Новосельський.

Планується проведення робіт по вул. Заярській, б-ру М. Грушевського (б-р1-го Травня), вул. Шевченка, вул. Павліченко, вул. Дружби (тротуар).

Заходи з виконання плану щодо усунення аварійних ділянок покриття на дорогах планується завершити до кінця поточного місяця.



Опубліковано: 15 липня 2016 року
Поділитися