ЗАВЕРШЕННЯ ЛІТНЬОГО ПРОЕКТУ СПОРТИВНО-ІГРОВОЇ ПРОГРАМИ «СТАРТИ НАДІЙ»

З 17 до 28 липня в Білій Церкві на спортивних майданчиках за місцем проживання було проведено  територіально-спортивно-ігрові літні змагання «Старти Надій».

 

Метою спортивно-ігрового літнього проекту «Старти Надій»  є – популяризації здорового способу життя і залучення дітей та підлітків до активних і систематичних занять спортом та рухової активності за місцем проживання та в місцях масового відпочинку під час літніх канікул.

 

Організатором проведення літньої спортивно-ігрової програми «Старти Надій» є відділ Білоцерківської міської ради з питань фізичної культури та спорту, Білоцерківський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Спортивно-ігрова програма на спортивних майданчиках відділу проводилася спільно з Білоцерківською федерацією баскетболу, Білоцерківським федеративним суспільством футболу, де їхні керівники виступили в ролі  суддівської бригади з проведення спортивно-ігрової програми.

 

Отож, в літніх змаганнях брали участь дітки віком від 3 до 14 років. В програмі  було задіяно 10 спортивних-майданчиків за місцем проживання за адресами: Гайок (територія ЗОНЗ № 8); вул. Г. Сагайдачного, 54;  б-р. Олександрійський, 75; вул. Молодіжна, 24;  вул. Ак. Вула, 6; вул. Гаєва, 4;  б-р. Грушевського, 10;  вул. Леваневського, 22; вул. Л. Українки, 41; вул. Таращанська, 167 (територія ЗОНЗ № 22).

 

Програма змагань складалася з ігрових конкурсів і естафет, в яких дітки активно з радістю брали участь,  отримали незабутні враження, чудовий настрій, нагороди, подарунки, де кожний учасник відчув себе чемпіоном, а глядачі (батьки та організатори) отримали задоволення. В літній спортивно-ігровій програмі взяло участь понад 400 дітей, за свою активність дітки отримували від організаторів сертифікати учасника проекту «Старти Надій» та солодкі призи, а керівники федерації баскетболу та футболу вручали діткам медалі від своїх організацій.

 

Постійними глядачами та консультантами проведення заходів серед маленьких спортсменів міста були в.о. начальника відділу Білоцерківської міської ради з питань фізичної культури та спорту Сергій Серьогін,  директор Білоцерківського міського центу фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Костянтин Павлюк, які під час проведення змагань на спортивних майданчиках спілкувалися з батьками дітей та надавали відповіді на їх запитання щодо спортивної роботи в місті. Також змагання в своїх округах відвідували депутати Білоцерківської міської ради,  які підтримали спортивний проект «Старти Надій». Вони  бажали дітям успіхів у змаганнях, нових спортивних досягнень, здоров’я, спортивного духу, а також щедро вручали всім учасникам солодкі призи.

 

Завершення спортивної програми на кожному з майданчиків фіксувалось загальним фото учасників на згадку про їхню участь в змаганнях, дітвора та їхні батьки дякували за проведену ігрову програму та подарунки організаторам, а організатори, в свою чергу, дякували дітям та їх батькам за активну участь у проекті «Старти Надій».

 

Тож, вітаємо білоцерківських юних спортсменів з хорошим стартом в новому сезоні та чекаємо від них нових перемог і власних досягнень.

ЗАВЕРШЕННЯ ЛІТНЬОГО ПРОЕКТУ СПОРТИВНО-ІГРОВОЇ ПРОГРАМИ «СТАРТИ НАДІЙ»


Опубліковано: 31 липня 2017 року
Поділитися