Відкрито спеціалізовану касу з обслуговування пасажирів електротранспорту

В рамках проведення транспортної реформи та впровадження електронного квитка в Білій Церкві розпочала роботу спеціалізована каса з обслуговування пасажирів, в якій можна придбати, обміняти або поповнити   електронні квитки на проїзд у тролейбусах. В асортименті абсолютно всі види квитків: на кількість їздок, на термін дії, студентські, учнівські, а також разові проїзні квитки.

 

Каса знаходиться на зупинці «Вокзальна» - перехрестя Олександрійського бульвару та вулиці Запорізької, працює щодня з 9 до 18.00

 

Продаж електронних та разових квитків продовжуватиметься й у звичних точках реалізації, позначених спеціальними табличками. Але тільки у спеціалізованій касі є можливість повного обслуговування електронного квитка з продажем учнівських і студентських квитків та поповненням і обміном електронних проїзних документів включно.

 

Незабаром для громадян стане доступна ще й послуга поповнення проїзного через електронний сервіс в мережі Інтернет, який буде розміщено на офіційному сайті міської ради.

 

Крім того, міська влада спільно з інвестором - консорціумом «Астек» працює над можливістю поповнення електронного квитка через термінали самообслуговування.

 

Всі ці заходи спрямовані на розширення мережі реалізації квитків та створення максимально доступних і зручних умов користування міським електротранспортом.

Відкрито спеціалізовану касу з обслуговування пасажирів електротранспорту


Опубліковано: 31 липня 2017 року
Поділитися