Заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня інвалідів

03 грудня в м.Біла Церква відбулися  заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня інвалідів.

Так, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.Дудко відвідала Білоцерківський дитячий будинок-інтернат (директор –  А.Верещак), де від імені міського голови В.Савчука привітала присутніх та відзначила, що інваліди як одна з категорій незахищених верств населення перебувають під постійною увагою і піклуванням з боку міської влади та керівників усіх підприємств і організацій міста. Наголосила, що пріоритетним завданням в діяльності міської влади є соціальний захист населення та вирішення проблем людей із обмеженими фізичними можливостями.

Керуючий справами виконавчого комітету міської ради висловила слова вдячності колективу дитячого будинку-інтернату за навчання, виховання, любов, турботливе ставлення та створення найтепліших умов для життя своїх вихованців. Побажала присутнім здоров’я, миру, добра та вручила подарунки.

Присутніх зі святом привітав депутат Київської обласної ради, член виконавчого комітету міської ради, голова  правління колективного підприємства «Білоцерківхлібопродукт» І.Шилов, який відмітив підготовку вихованців дитячого будинку-інтернату, наголосив на важливості підтримки таких закладів владою різних рівнів та меценатами і побажав даній установі  подальшого розвитку.

Присутні також отримали вітання від директора департаменту соціального захисту населення Київської облдержадміністрації Л.Мартинюка.

Під час заходу присутні на святі мали змогу проглянути концерт у виконанні вихованців дитячого будинку-інтернату.

Цього ж дня керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.Дудко також відвідала  Білоцерківський психоневрологічний інтернат (директор – О.Загородня). Під час заходу привітала присутніх зі святом та наголосила, що життєва мужність білоцерківців з обмеженими фізичними можливостями є прикладом для всіх людей, адже вони, щоденно долаючи труднощі, є незламними в житті. Зазначила, що завдяки підтримці меценатів Білої Церкви забезпечуються належне функціонування таких закладів та від імені міського голови вручила підопічним психоневрологічного інтернату подарунки.

Під час заходу присутніх також привітали член виконавчого комітету, голова правління, генеральний директор ПрАТ «Росава» О.Даліба та  від імені народного депутата України О.Марченка - його помічник Ю.Вахній,  які вручили закладу цінні подарунки.

Присутні на святі мали змогу проглянути концерт у виконанні вихованців та працівників закладу.

В заходах взяли участь президент Київської обласної торгово-промислової палати  О.Рябоконь, начальник управління соціального захисту населення міської ради Г.Мельніченко,   настоятель храму святих апостолів Петра й Павла о. Олександр та ін.



Опубліковано: 04 грудня 2014 року
Поділитися