Відзначення Міжнародного дня інвалідів

02 грудня в м.Біла Церква відбувся захід з нагоди відзначення Міжнародного дня інвалідів.

Від імені міського голови В.Савчука присутніх привітала керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.Дудко яка наголосила, що пріоритетом у роботі міської влади є підтримка, соціальний захист та вирішення проблем білоцерківців з обмеженими фізичними можливостями, яких в місті проживає більш як 11,5 тисяч різних груп і категорій, з них – 883 - це діти-інваліди. Відмітила, що щоденно білоцерківці даної категорії проходять випробування, але незважаючи на це мають активну життєву позицію.

Керуючий справами виконавчого комітету висловила слова вдячності керівникам організацій і підприємств, які надають робочі місця людям з обмеженими фізичними можливостями та установ, що опікуються інвалідами, адже завдяки їх особистій увазі вирішуються індивідуальні питання даних білоцерківців.  

Керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.Дудко висловила сподівання, що в державному та міському бюджетах будуть передбачені необхідні кошти для надання допомоги інвалідам та побажала присутнім та їхнім родинам здоров’я,  активного довголіття.

Присутні на заході мали змогу проглянути святковий концерт у виконанні творчих колективів будинку культури Білоцерківського учбово-виробничого підприємства УТОС, Білоцерківського виробничого підприємства «Весна» УТОГ та ін.

У заході взяли участь начальник управління соціального захисту населення міської ради  Г.Мельніченко, заступник начальника управління соціального захисту населення міської ради  Т.Велігорська,  представники громадськості та місцевих ЗМІ.

 



Опубліковано: 02 грудня 2014 року
Поділитися