Захід «День добра» в Білоцерківській спеціальній загальноосвітній школі №19

03 грудня в м.Біла Церква,  в рамках відзначення Міжнародного дня інвалідів, у Білоцерківській спеціальній загальноосвітній школі №19 (директор – В.Іщук) відбувся захід «День добра».

Звертаючись до присутніх, міський голова В.Савчук наголосив, що міська влада приділяє і в подальшому буде приділяти значну увагу соціальному захисту людей з обмеженими фізичними можливостями. Акцентував увагу на тому, що інваліди, як одна з категорій незахищених верств населення, перебувають під постійною опікою керівників підприємств і організацій міста.

Міський голова подякував педагогічному колективу школи за їх щоденну працю у навчанні та вихованні учнів даної категорії, а також висловив слова вдячності меценатам за соціальну підтримку білоцерківців, які мають обмежені фізичні можливості.

Учасники заходу отримали вітання від митрополита Білоцерківського і Богуславського Августина та ін.

Присутні мали змогу проглянути концерт у виконанні учнів Білоцерківської спеціальної загальноосвітньої школи №19, творчих колективів позашкільних навчально-виховних закладів міста.

У заході взяли участь депутати міської ради – М.Бондаренко, Г.Дикий, С.Істомін,  начальник управління освіти та науки міської ради Ю.Петрик, керівники ряду підприємств та організацій міста, представники громадськості, місцевих ЗМІ та ін.



Опубліковано: 04 грудня 2014 року
Поділитися