"ЯБЛУНІВКА" виборола кубок "Міського голови" м. Біла Церква з футболу

    27 квітня на стадіоні КЗ БМР ДЮСШ "Зміна" відбувся фінал кубку "Міського голови" м. Біла Церква з футболу серед команд аматорів.

    Цього року в даних змаганнях, що розпочалися 03 квітня, взяли участь вісім команд. До фіналу вийшли команди "ЯБЛУНІВКА" та "ГРАНІТ".

    Гра, як і притаманно фіналу, була дуже напруженою. Вона проходила з перевагою то однієї, то іншої команди. І навіть коли "ЯБЛУНІВКА" за 5 хв. до закінчення гри забила другий м'яч, повівши з рахунком 2:0, гравці "ГРАНІТУ" не здалися і продовжували боротьбу намагаючись виправити дане становище. Проте  "ЯБЛУНІВКА" відстояла свою перемогу, гра так і закінчилась з рахунком 2:0 на її користь.

    Міський голова Геннадій Дикий привітав учасників фіналу та нагородив переможців перехідним кубком та пам'ятним призом. Також команди учасниці фіналу отримали від міського голови грошові винагороди.

    На церемонії нагородження були присутні: начальник відділу з питань фізичної культури і спорту Білоцерківської міської ради Валентина Коросько  та голова Білоцерківської міської федерації футболу Валерій Поздняков.

"ЯБЛУНІВКА" виборола кубок "Міського голови" м. Біла Церква з футболу


Опубліковано: 28 квітня 2017 року
Поділитися