Майстерність показали молоді перукарі

    27 квітня, вперше в м.Біла Церква, в приміщенні Білоцерківського коледжу сервісу та дизайну,  відбувся масштабний регіональний конкурс молодих дизайнерів зачіски «Перлина Надросся». Даний захід організовано за підтримки міського голови Геннадія Дикого.

 

    «Перлина Надросся»-  це нова сторінка в історії не тільки вищезазначеного навчального закладу, але і нашого міста в цілому. Конкурс об’єднує  фахівців перукарського мистецтва, надає можливість їх професійного росту та забезпечує реалізацію власної креативності, творчості, професіоналізму.

   

    В ході урочистого відкриття конкурсу з вітальними словами, побажаннями успіхів, творчих і професійних досягнень та перемоги  виступили радник міського голови Микола Антонюк, начальник відділу з питань торгово-побутового обслуговування населення і громадського харчування міської ради Марія Беркут, директор Білоцерківського коледжу сервісу та дизайну Алла Степура та ін.

    Під час заходу було зареєстровано 58 конкурсантів, які є студентами  і молодими майстрами перукарень м.Біла Церква, м. Тараща (Київська обл.), м. Сквира (Київська обл.).

 

Конкурс молодих дизайнерів зачіски проходив за наступними номінаціями:

- коктейльна зачіска з елементами кудрів та локонів;

- весільна зачіска;

 - чоловіча сучасна стрижка;

- жіноча стрижка прогресивної форми;

- фантазійний образ з постижерним доповненням (тема вільна).

 

    За результатами конкурсу «Перлина Надросся», із загальної кількості учасників, переможцями-білоцерківцями стало близько 27 осіб, які отримали почесні дипломи та медалі.

 

    В заході взяли участь  представники ряду навчальних закладів України у сфері обслуговування та послуг,  судді, учасники конкурсу, журналісти місцевих ЗМІ та ін.

Майстерність показали молоді перукарі


Опубліковано: 28 квітня 2017 року
Поділитися