Визначено хто проводитиме дегазацію полігону твердих побутових відходів

30 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке за дорученням міського голови Геннадія Дикого провів його заступник Валерій Гнатюк.

 

Під час засідання було розглянуто низку питань, що забезпечують життєдіяльність Білої Церкви. Одним із  рішень, яке підтримали члени виконавчого комітету - про затвердження рішення комісії про результат конкурсу щодо визначення переможця конкурсу щодо виконання комплексу робіт по дегазації полігону твердих побутових відходів у місті Біла Церква.

 

Даним рішенням було затверджено Протокол засідання конкурсної комісії з проведення відповідного конкурсу. Засідання відбулося 26 жовтня ц.р.

 

На конкурс свої пропозиції подало три підприємства: ТОВ  «КЛІАР ЕНЕРДЖІ», ТОВ «БІОГАЗ ЕНЕРДЖІ», ТОВ «ЛНК». За оцінкою конкурсних пропозицій, найбільшу кількість балів, відповідно до методики оцінки, набрало Товариство з обмеженою відповідальністю «КЛІАР ЕНЕРДЖІ». Дане підприємство запропонувало кращі умови щодо впровадження системи збору та утилізації біогазу на полігоні твердих побутових відходів у Білій Церкві, тому його й було визначено переможцем.

 

Доповідаючи питання, заступник міського голови Валерій Гнатюк наголосив, що для міста, насамперед, це екологічний проект, оскільки при завершені терміну функціонування полігону твердих побутових відходів  необхідно провести процедуру рекультивації, а перед цим, обов’язково – процедуру дегазації. Для вирішення даного питання був варіант виділення коштів з міського бюджету, або залучення приватних підприємств на конкурсних умовах. Реалізація проекту потребувала значних капіталовкладень, тому, було організовано такий конкурс.

 

«Основними критеріями оцінки, які були визначальними,  стали: найбільший відсоток за спільну діяльність, який запропонувало підприємство для сплати місту; можливість реєстрації підприємства, як суб’єкта господарювання в м.Біла Церква або наявність філії в нашому місті;  наявність на балансі у підприємства відповідного обладнання; термін реалізації проекту»,- зауважив Валерій Гнатюк.

 

Міському голові буде доручено укласти з переможцем конкурсу тристоронній Договір про співпрацю щодо виконання комплексу робіт по дегазації полігону твердих побутових відходів (затверджений рішенням  міської ради 25.02.2018р.). Умовами передбачено реалізацію даного проекту в термін не більше року.


Схвалено проект програми щодо організації призову на військову службу

 

Члени виконавчого комітету під час засідання також схвалили проект рішення Білоцерківської міської ради «Про затвердження комплексної програми Білоцерківської міської ради з організації та фінансового забезпечення мобілізації, призову на військову службу за контрактом, призову на строкову військову службу та приписки до призовної дільниці громадян у місті Біла Церква на 2019 рік».

 

Метою програми є своєчасне і якісне проведення приписки юнаків 2002 року народження до призовної дільниці Білоцерківського об’єднаного міського військового комісаріату, призову та відправки на строкову військову службу громадян міста Біла Церква, призову на військову службу за контрактом, забезпечення призову громадян України на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період. Програма передбачає фінансування з міського бюджету. ЇЇ проект буде винесено на розгляд сесії міської ради.

 

В ході засідання також було розглянуто ряд опікунських питань, з яких прийняті відповідні рішення.

Визначено хто проводитиме дегазацію полігону твердих побутових відходів


Опубліковано: 30 жовтня 2018 року
Поділитися