Всі на толоку, або Велике прибирання Острова Дитинства

У неділю, 14 квітня, у Білій Церкві відбулася толока – прибирання Острова Дитинства, який готується до Еко-Пікніка.

Усіх бажаючих приєднатися до робіт Департамент житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради забезпечив завданнями, реманентом, а головне – чудовим настроєм!

Тож близько 100 осіб – представників управління житлово-комунального господарства, управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради, а також небайдужі жителі міста, єдиною злагодженою командою залюбки та сумлінно виконували ряд робіт: розчищали територію острова та прибережну смугу річки Рось від сміття, сухих гілок – усі вони були зібрані та подрібнені спеціальним трактором. Усього було зібрано понад 10 кубометрів сміття, найбільше з якого знаходилося в річці, а це пластик, скло, поліетилен, ганчір’я тощо.

На завершення всіх учасників толоки частували смачними гарячими стравами і напоями польової кухні, організованої командою Flagman та за сприяння Державної служби надзвичайних ситуацій України в Київській області.

Нагадаємо, що з 18 березня до 19 травня ц.р. в нашому місті триває двомісячник санітарного очищення, озеленення та благоустрою, головна мета якого – зробити Білу Церкву більш красивою та охайною. Як підрядні організації, так і всі охочі жителі міста мають змогу долучитися до прибирання доріг, усунення залишків торішнього листя, обрізки та омолодження дерев. При необхідності вам буде наданий необхідний реманент. За додатковими питаннями звертайтеся в Департамент житлово-комунального господарства та Центр оперативного реагування за телефонами: (063) 310-77-55, (067) 310-77-55, (099) 310-77-55.

Всі на толоку, або Велике прибирання Острова Дитинства


Опубліковано: 15 квітня 2019 року
Поділитися