Вручення свідоцтв кращих спортсменів місяця

25 червня за дорученням міського голови Білої Церкви В.Савчука керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.Дудко вручила свідоцтва кращого спортсмена квітня – майстру спорту міжнародного класу з пауерліфтингу, чемпіону України з пауерліфтингу серед юніорів, вихованцю ДЮСШ «Богатир» В.Тихоступу, який встановив два рекорди України серед юніорів та один – серед дорослих і кращого спортсмена травня  - майстру спорту міжнародного класу з самбо та боротьби на поясах, чемпіонці Європи з самбо, вихованці ДЮСШ «Олімп» Н.Герасименко.

Подяками також були нагороджені їхні тренери - заслужені тренери України А.Ємільянович та В.Дзюба.

Вручення свідоцтв та грошових винагород відбувається на виконання Програми розвитку фізичної культури і спорту «Сьогодні зі спортом – завтра з майбутнім», затвердженої рішенням сесії міської ради від 24.11.2011р. за № 390-14-VІ, згідно якої     щомісячно, за результатами участі у змаганнях протягом поточного місяця і визначається кращий спортсмен місяця м.Біла Церква та його тренер.

В заході взяли участь начальник відділу з питань фізичної культури та спорту міської ради В.Матвієць, представники міських ЗМІ.

 



Опубліковано: 26 червня 2012 року
Поділитися