День молоді

23-24 червня в м. Біла Церква відбувся ряд заходів з нагоди Дня молоді, який проходив за сприяння міського голови В.Савчука та був організований відділом у справах сім’ї та молоді за участі міських молодіжних громадських організацій.

Зокрема, 23 червня, в ході святкової програми, відбувся ІVпарковий фестиваль авторської пісні «Міський романс».

24 червня з нагоди Дня молоді та Міжнародного дня боротьби з наркоманією була проведена молодіжна акція «Молодь проти наркотиків», в ході якої розповсюджувалися матеріали інформаційно-профілактичного змісту та відбувся виступ волонтерського театру вуличного дійства «Альтаїр».

Того ж дня відбулися пізнавальні конкурсно-розважальні програми для дітей «Світ навколо нас», «Дивосвіт», фестиваль-ярмарок молодіжних, дитячих та благодійних громадських організацій, благодійних фондів, ініціативних груп молоді, галерея творчості молодих художників та майстрів декоративно-прикладного мистецтва і народних промислів «Краса руками молодих».

З ініціативи Білоцерківської міської молодіжної громадської організації «Рольовий рух «Сузір`я єдності» за сприяння виконкому Білоцерківської міської ради був проведений молодіжний фестиваль рольового руху «Дорога до Юр`єва», в ході якого відбулися виступи музикантів, виставка-ярмарок майстрів старовинних народних ремесел, лицарський турнір, показові театральні виступи, міський турнір з твістеру, настільні інтелектуальні ігри, вогняне шоу та ін.

В ході свята також відбулася виставка юних техніків «Світ техніки у мріях молодих», організована за участі комунального закладу Білоцерківської міської ради Клуб за місцем проживання «Прометей» та показові виступи юних техніків та майстрів спортивно-технічних видів спорту клубу юних техніків «Автора» - «Наш пошук і творчість тобі, Біла Церкво!».

Для молоді міста також були проведені молодіжні музичні  програми  «Музичні джакузі», «Рандеву під зорями», міський молодіжний рок-фестиваль за участі рок-гуртів України «За край», «Мурени» та ін.

В заходах взяли участь депутати міської ради, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.Дудко, представники міських молодіжних громадських організацій та журналісти місцевих ЗМІ.

      



Опубліковано: 25 червня 2012 року
Поділитися