Урочистості з нагоди 16-річниці Конституції України

27 червня у м.Біла Церква відбулися урочистості з нагоди 16-річниці Конституції України.

Від імені міського голови В.Савчука присутніх на урочистостях привітала керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н. Дудко, яка відмітила, що День Конституції – важливе державне свято, адже люди все глибше усвідомлюють значення Основного Закону для розбудови України, для правого оформлення її незалежності, демократизації суспільства, закріплення прав людини і громадянина.

Керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.Дудко висловила слова вдячності білоцерківцям за активність у суспільно-політичному житті міста, виявлення ініціативи, щоденну наполегливу працю у запровадженні курсу реформ у Білій Церкві, які започатковані Президентом України у різних сферах життєдіяльності.

В рамках свята представниками молоді, громадськості міста були покладені квіти до пам’ятника Я. Мудрому та меморіальної дошки В. Чорноволу.

В ході заходу відбувся концерт органної музики за участю органістки Одеського академічного театру опери та балету В. Струк.

В заході взяли участь депутати міської ради, члени виконавчого комітету міської ради, заступники міського голови, представники громадськості.



Опубліковано: 27 червня 2012 року
Поділитися