Вручення сучасної пожежної машини рятувальникам Білої Церкви

29 січня у Білій Церкві відбулося вручення Білоцерківському РВ ГУ ДСНС України однієї із шести сучасних пожежних машин виділених Київській області Державною службою України з надзвичайних ситуацій. Машина передана місту за сприяння народного депутата України Хвичі Мепарішвілі.

 

Міський голова Геннадій Дикий привітав присутніх із цією подією та зазначив: «Хочу подякувати керівництву ДСНС України, що не забуває про наше місто, яке є найбільшим у Київській області. Отримавши сучасну техніку, рятувальники зможуть значно покращити виконання поставлених їм завдань. Така машина зробить вашу роботу ефективнішою і надасть змогу підвищити захист та безпеку громадян. Ми дякуємо вам за вашу відданість і нагадуємо, що міська рада завжди підтримає Білоцерківський відділ ДСНС».

 

Варто наголосити, що передана пожежна машина на базі шасі МАЗ - підвищеної прохідності, укомплектована сучасним аварійно-рятувальним обладнанням, бензорізом, електрогенератором, новими пожежними рукавами, стволами, новітнім пожежним насосом, комфортною кабіною для водія та особового складу. Автоцистерна розрахованова на 4 тонни вогнегасної речовини та на 400 літрів піноутворювача. Новий автомобіль відрізняється своєю компактністю, комфортнішими умовами та кращими технічними можливостями, у порівнянні із автомобілями, які є на озброєнні у рятувальників. Також він оснащений потужною системою освітлення, що дозволить рятувальникам працювати у кращих умовах в нічний час.

 

Працівників Білоцерківського РВ ГУ ДСНС України у Київській області також привітали з таким цінним подарунком та побажали «сухого рукава» - народний депутат України Хвича Мепарішвілі та заступник голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Руслан Білошицький.

 

У заході взяли участь: депутат Білоцерківської міської ради Андрій Король, представники громадськості, журналісти місцевих ЗМІ та ін.

Вручення сучасної пожежної машини рятувальникам Білої Церкви


Опубліковано: 29 січня 2018 року
Поділитися