Проведено нараду з автоперевізниками

26 січня заступник  міського голови Олександр Поляруш  провів  нараду з  керівниками міських підприємств-перевізників щодо виконання ними взятих на себе зобов’язань з перевезення в громадському транспорті пільгових категорій громадян.

 

Заступник міського голови наголосив, що міська влада була категорично проти  підняття тарифу на проїзд, але виконавчий комітет міської ради, після палких дебатів, з розумінням поставився до перевізників, врахував ситуацію із зростанням вартості паливно-мастильних матеріалів, запчастин, заробітної плати та прийняв рішення щодо збільшення тарифу на проїзд у міському транспорті на  1 грн. 

 

Нагадав, що перевізники зі свого боку гарантували громаді міста надання якісних  послуг з перевезення пасажирів та взяли на себе  зобов’язання з перевезення пільгових  категорій громадян, а саме:


Без  обмежень перевозити наступні категорії пасажирів:

- учасники бойових дій (учасники АТО), дружини та діти загиблих АТО;

- інваліди війни 1, 2, 3 гр.;

- ліквідатори ЧАЕС- 1 кат.;

- інваліди 1 гр. та 1 супроводжуюча особа;

- діти-сироти, діти-інваліди з 1 супроводжуючою особою, діти з багатодітних  сімей;

- школярі з 1 по 4 клас- безкоштовно, з 5 по 11 клас- 50%  вартості проїзду. 


Для інших пільгових категорій громадян виділити місця, а саме:

- мікроавтобуси – 2 місця;

- автобуси – 3 місця.

 

Присутні на нараді директор ПАТ «Білоцерківський автобусний парк» Старинко А.С., директор ПП «КАН» Святюк Є.М., директор ТОВ «ТРАНССІТІ» Нестерчук Ю.В., директор КП БМР «Тролейбусне управління» Вахній В.В., заступник директора МПП «Діліжанс» Поночевний В.П. ще раз запевнили громаду міста та владу, що вжитимуть всіх заходів та проведуть розяснювальну роботу в своїх трудових колективах щодо виконання взятих на себе  обов’язків з перевезення громадян пільгових категорій. 

 

Крім того директор ТОВ «ТРАНССІТІ» Нестерчук Ю.В., директор ПАТ «Білоцерківський автобусний парк» Старинко А.С. проінформували,  що в лютому 2018 р.  у салонах автобусів встановлять відеореєстратори. Директор ПП «КАН» Святюк Є.М. повідомив, що на транспортних засобах підприємства відеореєстратори вже встановлені, на даний час проводиться робота по збільшенню кількості рухомого складу на автобусних маршрутах. Заступник директора МПП «Діліжанс» Поночевний В.П. надав інформацію про плани забезпечити автобусний маршрут №17  транспортом, пристосованим для перевезення  осіб з обмеженими фізичними можливостями.

 

Заступник міського голови Олександр Поляруш доручив Олені Шевченко - начальнику відділу транспорту та зв’язку міської ради взяти на особистий контроль виконання  перевізниками вищезазначеного.

Проведено нараду з автоперевізниками


Опубліковано: 27 січня 2018 року
Поділитися