«ВОЛДІС» подорожує

30 травня 2018 року Білоцерківський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за підтримки Благодійної організації «Божі приховані скарби» організував для членів клубу спілкування молодих людей з особливими потребами «ВОЛДІС» цікаву екскурсію до зоопарку «Парк ХІІ місяців», що розташований в с. Демидів Вишгородського району Київщини.

 

Клуб «ВОЛДІС» в основі своєї діяльності має створення умов для розвитку та творчої самореалізації молодих людей з особливими потребами, розширення кола їх інтересів і знайомств, організацію змістовного дозвілля. Саме тому одним з головних напрямків діяльності Клубу є екскурсії теренами Київщини. В цих подорожах юнаки та дівчата отримують корисну та цікаву інформацію, вдосконалюють навички спілкування та здобувають можливість діяти єдиною командою.

 

Так було і цього разу. В супроводі досвідченого біолога юнаки та дівчата переходили від одного вольєру до іншого і всюди з цікавістю спостерігали за красивими та доглянутими тваринами і птахами. По закінченні екскурсії працівник зоопарку докладно відповів на усі запитання членів клубу «ВОЛДІС».


Інформацію надано

Білоцерківським міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

 

 


Опубліковано: 01 червня 2018 року
Поділитися