Виїзне засідання спостережної комісії

25 квітня  в м.Біла Церква  відбулося   чергове  виїзне засідання спостережної комісії при виконавчому комітеті Білоцерківської міської ради на базі Білоцерківської виправної   колонії №35.

В ході засідання членами комісії були розглянуті питання про подання Білоцерківської виправної колонії № 35 щодо умовно-дострокового звільнення засуджених осіб з місць позбавлення волі; про  погодження постанови  начальника Білоцерківської виправної колонії № 35 про переведення засуджених з дільниці ресоціалізації до дільниці соціальної реабілітації.

Члени спостережної комісії також провели особистий прийом засуджених, які перебувають у  колонії  та оглянули ряд об’єктів установи.

В засіданні спостережної комісії взяли участь начальник Білоцерківської виправної колонії (№35 ) А.Каменотрус, заступник начальника Білоцерківської виправної колонії (№35) з соціально-виховної та психологічної  роботи О.Пешехонов, начальник відділу по контролю за виконанням судових рішень Білоцерківської виправної колонії №35 І.Стешин та ін.



Опубліковано: 25 квітня 2014 року
Поділитися