Хресна хода та мітинг у зв’язку з 28-ю річницею аварії на Чорнобильській АЕС

26 квітня в м.Біла Церква відбулася хресна хода до пам’ятного знаку «Чорнобильський дзвін» та мітинг у зв’язку з 28-ю річницею аварії на Чорнобильській АЕС.

Виступаючи на мітингу, міський голова В.Савчук наголосив, що подвиг, здійснений білоцерківцями різних професій 28 років тому, є безсмертний, адже ризикуючи своїм власним здоров’ям і життям, проявляючи героїзм, ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС захистили від екологічного лиха не тільки Україну, а й всю Європу.

Міський голова висловив слова вдячності всім причетним до ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та тим, хто займається підтримкою та питаннями соціального захисту тих категорій білоцерківців, які постраждали внаслідок цієї аварії.

У заходах взяли участь депутат Київської обласної ради, член виконавчого комітету міської ради І.Шилов, депутати та члени виконавчого комітету міської ради, заступники міського голови, представники громадськості та  журналісти місцевих ЗМІ.

Цього ж дня релігійними громадами міста були проведені молебні по тих, хто загинув чи помер внаслідок Чорнобильської катастрофи. 



Опубліковано: 28 квітня 2014 року
Поділитися