Нарада керівників підприємств, організацій та установ різних форм власності

23 квітня в м.Біла Церква відбулася нарада керівників підприємств, організацій та установ різних форм власності щодо забезпечення стабільної життєдіяльності Білої Церкви, яку провів  міський голова В.Савчук.

В ході наради міський голова повідомив, що в Білій Церкві продовжується формування підрозділу з охорони громадського порядку який має назву – Білоцерківський муніципальний загін самозахисту «Рось». До його складу входять представники ряду підприємств міста, колишні працівники силових структур та ін.. Відмітив, що основним завданням загону самозахисту є забезпечення безпеки та спокою жителів міста, безперебійного функціонування об’єктів життєзабезпечення, недопущення проявів поширення сепаратистських настроїв та інше, у зв’язку із складною суспільно-політичною ситуацією в державі. Наголосив, що особливо необхідно забезпечити правопорядок та не допустити провокацій під час святкування в місті Дня Перемоги та проведення інших масових заходів.

Під час наради представники Білоцерківського муніципального загону самозахисту «Рось» М.Замашнюк, Г.Дикий, А.Клочко поінформували про організацію діяльності загону, зупинилися на питаннях координації його підрозділів під час можливих випадків дестабілізації суспільно-політичної ситуації в Білій Церкві. Наголосили, що в  місті працюють телефонні «гарячі лінії», за якими білоцерківці  мають можливість повідомляти про надзвичайні випадки. Звернулися з проханням до керівників підприємств, організацій та установ різних форм власності надати матеріальну допомогу для забезпечення членів даного загону необхідними засобами зв’язку, обладнанням, транспортними засобами з метою оперативного реагування на можливі прояви дестабілізації в Білій Церкві.

В заході взяли участь депутат Київської обласної ради, член виконавчого комітету міської ради, голова  правління КП «Білоцерківхлібопродукт» І.Шилов, заступники міського голови  Г.Джегур, В.Гнатюк, представники міських ЗМІ.



Опубліковано: 23 квітня 2014 року
Поділитися