Виставки робіт з берести «Моє рідне місто»

16 серпня в Білоцерківському центрі соціальної реабілітації змішаного типу для інвалідів і дітей-інвалідів «Шанс» відбулося відкриття виставки робіт з берести Сергія Дякова -  «Моє рідне місто», присвяченої 25-й річниці Незалежності України.

Під час презентації виставки, перед присутніми виступила заступник директора центру з навчально-виховної роботи – завідувач відділенням соціальної реабілітації Альона Петрова. Вона відмітила, що Сергій Дяков заслуговує на повагу й щире захоплення з боку громадськості. Для  художника і автора представлених робіт  не існує меж у просторі та часі, бо сила його духу долає усілякі перешкоди. Він є непересічною особистістю, взірцем мужності та наполегливості.

Відвідувачі виставки мали можливість переглянути представлені роботи. Художник в картинах відобразив своє бачення красивого в нашому житті, історії та  сьогодення   використовуючи фарби та бересту.

Картини з природних матеріалів надають глибину, теплоту малюнку, а також, вдало імітують природне середовище. В ході виставки було презентовано й  інші роботи художника у вигляді ікон та живопису.

Виставка робіт Сергія Дякова триватиме до 05 вересня ц.р. Всі бажаючі зможуть її відвідати, а також переглянути художні роботи вихованців Білоцерківського центру соціальної реабілітації змішаного типу для інвалідів і дітей-інвалідів «Шанс» під назвою «Україна - понад усе», присвяченої 25-й річниці Незалежності України.

В заході взяли участь педагогічний та медичний колектив центру «Шанс», вихованці центру та їх батьки.

Для довідки:

народився Сергій Дяков 6 липня 1975 року   в м. Біла Церква. Навчався в Білоцерківській школі І-ІІІ ступенів  № 17. В 1996 році закінчив Одеський інститут сухопутних військ, був професійним військовим. З дитинства займався спортом.  Неодноразовий призер чемпіонатів України, Європи та міжнародних змагань з військового п’ятиборства. Після отриманої травми хребта,  будучи  в інвалідному візку, продовжує займатися спортом. З 2002 року захопився берестою.

Перша персональна виставка художника відбулася в 2005 році. Сергій Дяков є учасником багатьох Всеукраїнських виставок та міжнародних фестивалів, має більше двох тисяч  робіт.



Опубліковано: 16 серпня 2016 року
Поділитися