У Білій Церкві скоро запрацює система децентралізованого електронного аукціону

15 серпня відбулося засідання робочої групи з організаційних заходів, спрямованих на вивчення та розгляд можливості впровадження в Білій Церкві системи децентралізованого електронного аукціону «e-Auction3.0».

Робочою групою було обговорено та доопрацьовано розділи проекту Положення про порядок передачі в оренду майна, що знаходяться в комунальній власності із застосуванням системи децентралізованого електронного аукціону.

Під час засідання, радником міського голови Сергієм Постівим було зазначено, що в Україні проводяться  значні кроки щодо запровадження  електронних аукціонів. Так, Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру має намір, вже у вересні ц.р., провести перший електронний аукціон земель державної власності.

Експерти робочої групи відмітили, що необхідно докласти максимум зусиль, щоб Біла Церква була першою в Україні, по впровадженню електронного аукціону з оренди та продажу земель комунальної власності.

В ході засідання взяли участь заступник міського голови Інна Новогребельська, керуючий справами виконавчого комітету міської ради – заступник голови робочої групи Максим Свірський, представники Громадської організації «Фонд інновацій та розвитку – України» - розробники проекту децентралізованого електронного аукціону «e-Auction 3.0», начальники управлінь та відділів міської ради та представники громадськості міста.



Опубліковано: 16 серпня 2016 року
Поділитися