Відзнака за вчинок дорослого чоловіка

Наприкінці березня Біла Церква була вражена героїчним вчинком молодого хлопця Іллі Махаринця, який врятував двох дітей 6-ти та 7-ми років з під криги.

 

Аби відзначити хлопця та подякувати йому особисто, міський голова Геннадій Дикий зустрівся з Іллею 12 квітня.

 

Ілля Махаринець – студент 1-го курсу біолого-технологічного факультету Білоцерківського національного аграрного університету. Сам він родом з Черкащини. У свої 17 років він вже має три врятованих життя.

 

26 березня цього року на центральному пляжі м. Біла Церква Ілля звернув увагу на дітей, які гралися на березі річки і через кілька хвилин почув крик про допомогу. Без зайвих роздумів, він кинувся на допомогу дітям, які провалилися у воду на тонкій кризі. Ілля ліг та почав повзти по тонкому льоду, який був лише біля берега, та витягнув почергово хлопчиків із холодної води. Потім Ілля відвів дітей на кафедру фізичного виховання університету, де викликали швидку допомогу. А минулого року Ілля врятував дідуся, який зірвався в річку з крутого берегу біля Таращанського мосту.

 

Міський голова та присутні на зустрічі його заступники, секретар міської ради, керуючий справами виконавчого комітету висловили слова щирої вдячності Іллі за подвиг, наголосили, що він є справжнім прикладом не тільки для молоді, а й для дорослих. Побажали йому залишатися таким же небайдужим, відповідальним громадянином і обов’язково досягнути поставлених цілей у житті.

 

Міський голова вручив за мужність та героїзм Іллі  нагрудний знак «Відзнака міського голови» та, попередньо дізнавшись про одне з його хобі – риболовлю, зробив подарунок для цього дозвілля.

Відзнака за вчинок дорослого чоловіка


Опубліковано: 12 квітня 2018 року
Поділитися