Відзначатимемо 25-річницю Незалежності України належності

16 серпня радник міського голови Білої Церкви Микола Антонюк провів для журналістів  місцевих ЗМІ презентацію заходів, які будуть проводиться в місті з нагоди Дня Державного Прапора України та 25-річниці Дня Незалежності України.

Микола Антонюк поінформував присутніх про основні напрямки роботи міської влади щодо підготовки до відзначення свят, залучення до їх проведення різних категорій білоцерківців та детально зупинився на основних заходах (ознайомитися можна тут).

Так, 22 серпня буде проведено святковий концерт «Ми-українці». Особливістю проведення Дня Державного Прапора України 23 серпня є те, що учні міських шкіл триматимуть блакитно-жовті прапори, які їм передали воїни із зони проведення АТО. Церемонію урочистого підняття проводитимуть представники різних категорій білоцерківців, які зробили значний внесок у розвиток держави.

 24 серпня буде проведено великий комплекс заходів, серед яких урочисте зібрання та покладання квітів до пам’ятника Т.Шевченку, хода до стели Героїв Небесної Сотні та загиблих воїнів АТО. Також там відбудеться молебен за Україну та хвилиною мовчання присутні вшанують загиблих - тих, хто найбільше цього заслуговує, адже ціною власного життя відстоював незалежність України.

 В рамках свята заплановано провести VII Білоцерківський парад вишиванок із відповідною конкурсною програмою. Співорганізаторами  параду, є як ряд управлінь і відділів міської ради, так і Білоцерківський міський осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації  «Молода Просвіта».

В ході відзначення також відбудеться святкова програма за участю творчих колективів міста “З Україною в серці”, ряд спортивних змагань та ін.

Радник міського голови Микола Антонюк звернувся до жителів міста з проханням взяти активну участь у всіх святкових заходах, підтримати патріотичний дух одягнувши в ці дні вишиванку та прикрасити фасади будівель, установ і організацій державими прапорами.

Під час презентації голова Білоцерківського міського осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації  «Молода Просвіта» Костянтин Климчук поінформував про заплановане відкриття 24 серпня патріотичного  муралу за адресою вул..Я Мудрого, 11.

В заході взяли участь начальники ряду управлінь та відділів міської ради.



Опубліковано: 16 серпня 2016 року
Поділитися